A TÜKI Zrt. Honlapja


Olajipari csőkemencék tüzelőberendezései

Közel két évtizede foglalkozik a TÜKI mind horizontális, mind vertikális csőelrendezésű kemencék tüzelőberendezéseinek gyártásával.

Ezek a berendezések a tüzelőanyag vonatkozásában gáz-, olaj-, alternatív- vagy kombinatív tüzelésűek, de alkalmasak a szabványos minőségektől eltérő gázok és olajok eltüzelésére is, míg égéslevegő ellátás vonatkozásában a berendezések ventilációs vagy természetes levegőellátásúak (injektoros rendszerűek).

Az égők tüzelőanyag-égéslevegő arányának szabályozása égőnként, vagy égőcsoportonként mechanikus vagy elektronikus rendszerű arány-szabályozókkal történik.

Az automatizálás területén a TÜKI rugalmasan alkalmazkodik a felhasználói igényekhez. Az automatizálás szintje a megrendelő igénye szerint a kézi működtetéstől a folyamatirányító rendszerekig terjed.

A tüzelőberendezések vezérlése általában szabadon programozható Festo, Siemens, Honeywell, Omron, Landis vagy egyéb, a megrendelő által preferált gyártótól származó vezérlőautomatikával kerül kialakításra.

Ezen speciális tüzelőberendezések szállítása komplex vállalkozás keretében is történik, ha a tüzelőberendezés szállításán, telepítésén és üzembe helyezésén túlmenően a kemencefalazat javítása, vagy újrafalazása, esetleg újra-csövezése is szükséges.

<<vissza

Horizontális tüzelés injektoros földgázégőkkel
Horizontális tüzelés injektoros földgázégőkkel

Horizontális olajipari csőkemence 12 égős alternatív tüzeléssel
Horizontális olajipari csőkemence 12 égős alternatív tüzeléssel3515 Miskolc-Egyetemváros, Pf. 3. Telefon: (+36/46) 555-070 Fax: (+36/46) 555-078 E-mail: